Onze tent(en)

Onze Alu hal tent is op te bouwen uit 12 modules van 5 meter lang en 12 meter breed. De alu hal die u bij Mekla tentverhuur kunt huren is maximaal 60 meter lang en 12 meter breed. Met een oppervlakte van 720 vierkante meter kunt u een feest van formaat organiseren.

In de Alu hal kunnen we ook de aankleding, verlichting en elektra voor u regelen. Als u een evenement heeft waarbij er mensen moeten kunnen zitten is het mogelijk om voor maximaal 750 mensen een zitplek te creëren.

Heeft u een tent nodig voor de kermis, oranjefeest of een ander evenement waar mensen vaak alleen staan. In de tent van Mekla kunnen maximaal 1200 man staan. Dan is er ook nog ruimte voor een podium.

Met een vrije overspanning van 12 meter is deze tent zeer gangbaar voor elke gelegenheid. De tent wordt verankerd met grondpennen.

Zelfhulp

Alu hal tentverhuur
De alu hal is laagdrempelig in tarief. Dat komt omdat we een uniek concept hanteren. Wij hebben de tent, en helpen mee opbouwen. Inderdaad, wij helpen u met de opbouw. Zo besparen we personeelskosten en heeft u als organisatie lagere kosten. Zo kunt u eenvoudig een tent huren. Wij brengen de tent naar de locatie van het event en u doet de rest.

Desgewenst met elektra / aankleding en meubilair.  Zelfs catering is een mogelijkheid, daarvoor schakelen we een van de bekendere cateraars van de regio in. Partycentrum ’t Noorden uit Aalten staat bekend om hun goede kwaliteit catering.

Uiteraard staat u vrij om zelf de inrichting, elektra, verlichting en catering te regelen.

De alu hal voldoet aan alle veiligheidseisen van de brandweer. De brandweer komt regelmatig inspecteren op de locaties waar de tent verhuurd is.

Na elk evenement maken wij de tent schoon. U wilt een feest of event in een fatsoenlijke omgeving. Wij willen dat u zich prettig voelt en maken daarom na elke gelegenheid de tent schoon.

De alu hal tent heeft een frame van aluminium buizen en kan voorzien worden van de nodige wanden, vloerdelen en overige delen.

Pagode tent
De pagode tent is een wel bekende tent. Door zijn sierlijke vorm geeft hij elk evenement net ff dat beetje extra flair. Een veel gekozen model voor bijvoorbeeld tuinfeesten / fairs of een beursstand. De hoge punt zorgt voor een goede zichtbaarheid en trekt mensen aan.

De hoge punt zorgt ook voor een ruimtelijek sfeer binnen. En door de degelijke constructie en vloerdelen is een pagode tent een goede optie om een tent te huren. De pagode tent is aan elkaar te schakelen zodat u ook grotere oppervlaktes kunt overspannen met een mooie pagode. Wij verhuren de pagodes in vierkante afmetingen van 5×5 6×6 m. Mekla pagode tentverhuur kan ook 9×9 en 11×11 tenten verhuren alleen dit zijn zeskant tenten.

Voor meer informatie over een pagode tent, beschikbaarheid of tarieven kunt u contact opnemen of een belnotitie achterlaten.

De tarieven

Wat zijn de tarieven voor het huren van een tent of meerdere tenten?

Technische specificaties

Oppervlakte:
25 m2
Kleur:
Wit
Zijhoogte:
2,3 - 3 m
Nokhoogte:
5,69 m

Verhuur Verhuur

Bij ons is het mogelijk om een tent en bijbehorende producten te huren. De tent komen wij op locatie afleveren en in overleg met u opbouwen.

Verlichting Verlichting

Wij kunnen ook de verlichting en elektra voor u in de tent regelen.

Aankleding Aankleding

Heeft u stoelen, banken, tafels etc. nodig voor uw gelegenheid? Geen probleem. Dat doen wij graag voor u.

Bel mij terug

Wilt u mij persoonlijk spreken omdat u een vraag heeft of iets anders? Vul dan uw gegevens in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug.